cancel

Onze aanpak

Van prototype tot productie en levering

Als totaalpartner in kartonnen verpakkingsmaterialen werken we jouw hele verpakkingsproces uit. Van ontwerp tot het drukken, stansen, vouwen en plakken, reken je bij ons op een persoonlijke en transparante communicatie.

1

Bepalen verpakkingsbehoefte

In een eerste verkennende afspraak luisteren we graag naar jouw verpakkingswensen. Wat is het product? Wat is belangrijk? Vervult de verpakking een branding functie? Is er extra bescherming voor transport nodig? Een reeks vragen om te bepalen hoe jouw ideale verpakking er uit ziet. Wij geven professioneel advies, jij maakt de finale keuzes.

2

Ontwerp en prototype

Na de nodige contactmomenten komen we tot een passend ontwerp. We presenteren jou de verpakkingsoplossing met alle details en eisen inzake opslag, vervoer en branding. Er wordt een prototype in beperkte oplage gemaakt om de verpakking en het productieproces in de praktijk te testen. In deze levensnoodzakelijke testfase detecteren we mogelijke correcties en optimalisaties.

3

Productie en levering

Zodra alle puntjes op de i werden gezet bij de proefversie, gaan we over tot de productie en levering van jouw verpakkingen. We produceren en leveren jouw verpakkingsmaterialen op een door jou gekozen frequentie en volume. Indien vereist worden tevens de nodige verpakkingsmachines bij jou geleverd.

Vertel ons over jouw verpakkingsbehoefte

afspraak aanvragen
Contactpersoon bij Van de Velde Packaging
van de velde packaging