cancel

Onze verpakkingen

Een ecologische verpakkingsoplossing voor jouw product nodig die voldoet aan de logistieke en marketing eisen van jouw onderneming?

Massief kartonnen verpakkingen

Verpakkingen van massief karton zijn erg stevig en milieuvriendelijk. Hun vocht- en koudebestendigheid maken het de perfecte optie voor opslag en transport. Ideaal om verse of bevroren voedingswaren te bewaren. Bovendien zijn ze volledig personaliseerbaar in formaat en design voor commerciële doeleinden.

VOOR DIVERSE FUNCTIONELE TOEPASSINGEN

Wij bieden massief kartonnen verpakkingen in diverse formaten en voor tal van toepassingen. Dozen kunnen gevensterd en bedrukt worden. Ook het aanbrengen van een vochtwerende coating is mogelijk in functie van een optimale bewaartijd.

UITERMATE GESCHIKT VOOR OPSLAG, BEWARING EN TRANSPORT

Doordat massief karton erg goed bestand is tegen koude en vocht is het het uitgelezen materiaal voor gekoelde magazijnen, coldstores en verre verzendingen.

Kip, vlees, vis, groenten en fruit maar ook voor niet-voedingswaren produceren wij de passende verpakking. Hun compacte formaat en stevigheid garanderen een efficiënte opslag en transportatie. In samenspraak met jou als klant helpen we jou aan de verpakking die jouw stockagekost beperkt en jouw distributiesnelheid opkrikt.

Binnen de massief karton afdeling werken we met grammages van 450 grs tot 1250 grs.

Vouwkarton verpakkingen

Vouwkarton leent zich perfect tot consumentenverpakkingen. Dankzij de flexibiliteit van vouwkarton in bedrukking en vorm, wordt het zowel in de food als non-food sector vaak gebruikt.

VOOR FOOD EN NON-FOOD

Vouwkarton is licht en beperkt in volume waardoor het een dankbaar materiaal is voor jouw logistieke processen. De makkelijke en compacte stapelbaarheid bieden een snelle en kostenefficiënte distributie. Ondanks het lichte gewicht biedt vouwkarton een uitstekende bescherming en stevigheid van food en non-food producten.

IDEAAL VOOR CONSUMENTENVERPAKKINGEN

Vouwkarton biedt tal van personalisatiemogelijkheden voor marketingdoeleinden. Het materiaal is erg makkelijk te bewerken (stansen, vouwen, verlijmen) en te bedrukken met alle mogelijke technieken (glanslak, reliëfdruk, foliedruk). Ook combinaties met plastic voor onder meer vensters of vochtbescherming behoort tot de mogelijkheden. Kortom, het uitgelezen materiaal voor aantrekkelijke dozen.

Van De Velde produceert toepassingen in grammages van 200 grs tot 650 grs.

Packalim

Deze revolutionaire verpakkingsvorm is hét ecologische alternatief voor plastic verpakkingen zonder te moeten inboeten op houdbaarheid, kwaliteit en aantrekkelijkheid.

PLASTIC TOT WEL 80% GEREDUCEERD

Bij Packalim verpakkingen wordt het gebruik van plastic tot wel 80% gereduceerd. Bovendien produceren we verpakkingen waarbij het plastic heel makkelijk van het karton te scheiden is. Recycleren van de verschillende bestanddelen wordt zo erg eenvoudig.

Personaliseerbaar

Naast milieuvriendelijk zijn Packalim verpakkingen volledig te personaliseren. Alle technieken in ons arsenaal kunnen erop toegepast worden. Zowel aan binnen- en buitenkant heb jij volledige keuze in vorm en bedrukking.

Perfect te sealen

De perfecte afsluitbaarheid garandeert daarbovenop een prima lucht- en gasdichtheid. Zo wordt de houdbaarheid van jouw voedingswaren gegarandeerd/verbeterd.

Realisatie

In de nodige contactmomenten achterhalen we de vereisten van jouw verpakking: vorm, grootte, doordringbaarheid, beschermde atmosfeer, geschiktheid voor microgolfoven, type producten (vers of diepgevroren), … Het goedgekeurde ontwerp gaat in productie. Het karton wordt bedrukt en gestanst, waarna het gevormd wordt tot tray. De plastic folie wordt bovenop de kartonnen tray gelegd. Deze wordt direct thermo-geformeerd in de kartonnen tray, zodanig dat deze perfect past in de vorm. De verpakking is klaar voor gebruik. Enkel nog jouw product in onze verpakking plaatsen en deze sealen. Onze verpakking is aanpasbaar aan elke soort afsluiting.

Cases

Kom meer te weten over enkele van onze creaties en hoe deze tot stand kwamen.

ONTDEK ALLE CASES

Vertel ons over jouw verpakkingsbehoefte

AFSPRAAK MAKEN
Contactpersoon bij Van de Velde Packaging
van de velde packaging